Keskiviikkona Murun sulhoksi suunnittelemani uros kävi vihdoin lonkkakuvissa ja sainkin heti viestiä että hyvältä näyttää. Eli ehdin jo huokaista helpotuksesta sillä varauroksen etsiminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Tai ehkä sitä on itse niin nirso kun on omasta mielestään jo löytänyt hyvän ykkösvaihtoehdon!

Torstaina käytiin Murun kanssa aksailemassa ja sehän toimi siellä ihan hyvin. Joskus ennen juoksuja alkaa olla vähän muissa maailmoissa nimittäin. Niinpä kun perjantaiaamuna isäntä hihkaisi töihin mennessään että Muru on aloittanut juoksun niin meinasin saada slaagin!!! Olin olettanut että vielä muutama viikko vähintään siihen menee, mutta Muru tai luonto oli toista mieltä. No sitten taas stressaamaan että mitä jos kennelliitossa kestää lausuminen tai yllärinä olisikin jotain muuta kuin minä lähteneet????

Onneksi samana päivänä uroksen omistaja laittoi että nyt näkyy Koiranetissä tulokset ja A/A! Jes! Taas yksi huoli vähemmän. Nyt vaan vähän työt (lue iltavuorot tärppipäiville) haittaa vielä suunnitelmia. Mietin tuossa alustavasti että jos käytäisiin juoksujen 11. pvä ja 13. pvä kokeilemassa. Tai miltä nyt sitten näyttää. Progeja en varmaan ala ottamaan kun 9. ja 10. pvä sattuu viikonlopulle eikä täällä ole eläinlääkärit auki ja sitten taas ne työt.... Onhan meillä kotona tänä yksi iso musta progemittari. Jos juoksut olisi alkaneet viisi päivää myöhemmin niin olisin ollut lomalla :) Mutta kun ei voi vaikuttaa asiaan.

Ai niin se uros. Eli Murun sulhaseksi valikoitui Tervakoskelle viime kesänä "debytoinut" Itävallan tuonti Granwille Eilleen "Marski". Sijoittui ensimmäisessä näyttelyssään vielä hienosti avoimen luokan urosten 4. komeimmaksi saaden myös SA:n. Pääsin häntä siinä kehän laidalla vähän rapsuttelemaan ja tykästyin kovin häneen <3. Toivotaan että Murukin tykästyisi....

Jos en ole maininnut niin Murun kilpparikokeet ok, eli terve testattaessa.


11.GRANVILLE_EILLEEN.jpg

DSC_0116.jpgDSC_0348.jpgDSC_0094.jpg