No kuulumisia ei oikeasti hirveästi taas ole koirapuolella... Työt ja yleinen saamattomuus vaivaa. No kesäloma alkaa kuukauden päästä, niin ehkä sitten ehtisi harrastaa enempi. Ja muutenkin itse alkaa olla aivan loman tarpeessa, sen verran on työt yms. stressanneet! Tänään alkoi taas kahdeksan päivän työputki, josta osa pankkihommia. Lisäksi nämä kotihommat ja remppa, joka ei edisty oikein ajan- ja rahanpuutteen vuoksi.

Tuli kuitenkin käytyä jälki-illassa, jossa keskusteltiin lähinnä jäljentekokurssin järjestämisestä. Sitä varten sitten tarvitsee investoida kompassiin. On meillä ollut jossain joskus kompassi, mutta kukaan ei tiedä enää missä??? Itsekin on tullut viimeksi koulussa suunnistettua. Silloin kyllä aina löysin rastit, mutta muuten olen kyllä aika onneton suuntavaistoni kanssa. Sen takia olen saanut lahjaksi navigaattorinkin koiranäyttelyreissuja varten. Viimeksi vaan Hgissä käydessä havaitsin, että pitäisi kai päivittää sekin joskus... Lisäksi ostoslistalla on starttipistoolin paukut. Pistooli löytyi, mutta paukut on kadolsissa. Pitäisi testailla Rinon suhtautumista ampumiseen. Ja siedättää itseäni, etten pomppaa puolta metriä aina ammuttaessa. Sieluni silmin nään luonnetestin jossa koira on laukausvarma, mutta ohjaaja ei! Tarkoitus siis ensi vuonna yrittää luonnetestiinkin. Ei jalostuksellisessa mielessä, mutta ihan mielenkiinnosta haluan tietää millainen koira minulla oikeasti on? Olen tehnyt periaatepäätöksen, että jokaisen koirani luonnetestaan. Eilen käytiin Korialla markkinoilla ja otettiin Rino mukaan. Siellä pojat heitteli koiranpommeja, niin niille Rino ei lainannut ajatustakaan. Kävi jopa siihen makaamaan ja antoi poikien rapsuttaa itseään. Tosin se nyt tykkää lapsista muutenkin. Aina kun se näkee jonkun keskenkasvuisen, alkaa häntä pyöriä.

Tuuliset kelit on vähän häirinneet niin jäljestämistä (teen peltojälkiä tähän meidän tontille), kuin pyöräilyäkin. Ainut hyvä puoli on että ötököitä ei meillä suuremmin vielä ole. Ja kun pääskysetkin vihdoin saapuivat, niin nekin niitä vähentää. Sen sijaan tuolla metsäväleillä armeija hyttysiä iskee kimpuun. Pakko kai kaivaa Offit kehiin.

Seuraavan viikon lopulla olisi sitten lauantaina tarkoitus suunnata Joutsaan kennel Monzahovan kennelpäiville. Pari viime vuotta on jäänyt väliin, mutta jos nyt päästäisiin käymään. Toivottavasti paikalle ilmaantuu paljon Monzahovalaisia ja tietysti erityisen kiva olisi nähdä sisaruksia. Sunnuntaina on tarkoitus lähteä Korialle Erämessuille. Siellä on kaikkea metsästykseen, ulkoiluun, retkeilyyn ja koiriin liittyvää ohjelmaa. Ohessa linkki tapahtuman sivuille;

http://www.kymenlaaksonmessut.fi/era/